builderall

Hypotheken

Het hypotheek aanbod is enorm, de aanbieders struikelen over elkaar heen en de overheid maakt het u ook niet gemakkelijker met allerlei fiscale regels.

Goed dus dat u zich vast gaat oriënteren.


Wat is een hypotheek?

In de praktijk bedoelt men met een hypotheek een geldlening waarbij een onroerende zaak, bijvoorbeeld uw woning, als onderpand dient.
Als u de hypotheeklening niet terugbetaalt, heeft de geldverstrekker het recht de woning te verkopen. Met de opbrengst daarvan worden dan de hypotheken (geheel of gedeeltelijk) terugbetaald.
 


Waaruit bestaat een hypotheek?

Hypotheken zijn veelal samengesteld uit onderstaande onderdelen:


Wat is de beste hypotheekvorm?

Die wordt gevonden door te gaan variëren met de hierboven genoemde onderdelen. En daarmee gaan wij net zo lang door totdat uw hypotheeklening volledig aansluit op uw wensen en doelstellingen. Een perfect stukje maatwerk dus.
Bij ons advies kijken wij niet alleen naar uw huidige financiële situatie, maar kijken wij ook naar de toekomst. Een excellent hypotheekadvies zien wij dan ook als een zeer belangrijk onderdeel (de basis) van uw persoonlijke financiële planning!


Hypotheek-Kennisbank

Als hulpmiddel hebben we de Hypotheek-Kennisbank van Advieskeuze.nl waar alle veelvoorkomende begrippen kort worden toegelicht.


Autoriteit Financiële Markten

Verder verwijzen wij u graag naar de site van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) voor aanvullende algemene informatie betreffende hypotheken.
 


Onze tarieven voor hypotheekadvies en bemiddeling vanaf:

€ 695

Particulier
Zonder Advies

€ 895

Particulier
Met Advies

€ 895

Ondernemer Zonder Advies

€ 1.095

Ondernemer
Met Advies

Wij zijn volledig onafhankelijk en werken met onderstaande geldverstrekkers: